HARDSOFT

copyright

Description!
HardSoft është një projekt afatgjatë që do marrë zhvillim në të gjitha trevat shqip-folëse .
Ne fazen e pare te zbatimit te ketij projekti marrim përsipër të zhvillojmë kurs programimi online FALAS për cdo të interesuar në programim .
Fillimisht në gjuhën e programimit C dhe më pas , me suksesin e saj , të shtrira në kohë duke pasuar njëra-tjetrën , edhe në gjuhët e tjera programuese si :

  • C++ ,
  • Java ,
  • Html,
  • Javascript,
  • Php ,
  • etj.

Pas kësaj faze , HardSoft do të vazhdojë me zhvillime të tjera akoma më interesante , duke sjellë gjithmonë risi në Shqipëri .

About

Në orën 12:00,cdo dy ditë shtohen video-leksione dhe ditën pasuese mund të shtohen leksione ndihmëse .
Cdo ditë në orën 19:00 shtrohen tema diskutimi ,ne  faqen zyrtare ne facebook : HARDSOFT
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: