Kuptimi i Jetes !

Advertisements

Posted on December 31, 2013, in Home and tagged . Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Kjo video është fshirë 7 herë nga kanalet e YouTube-se për shkak të presionit të madh që ka pasur kanali nga ana e sionistëve dhe të krishterëve.
    Kjo video, që nga lansimi i tij, ishte bërë shkak në kthimin e 37 personave në Islam dhe ky numër sa shkon e rritet, për këtë i takojnë falënderimet Allahut xh.sh.
    Xhirimi i tij është bërë në 99 ditë dhe janë përdorur afër 433 pjesë filmike, prej tyre ka që janë xhiruar vetë me një teknologji të lartë dhe shumë të sofistikuar dhe ka prej atyre që u është blerë e drejta autoriale.
    Kjo video është sponsoruar nga një bamirës sauditë dhe është punuar në Amerikë.
    Kjo video ka lënë gjurmë të mëdha tek shumë njerëz dhe pritet që me ndihmën tuaj të jetë video më e mirë e vitit andaj mos lejo që të mbetet tek ti por shpërndaje atë.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: