Category Archives: Makina

W Motors HyperSport Lykan

Me ne fund vje dhe super makina nga arabet e cila do kushtoj 3.4 milion $

Advertisements

Chevrolet Corvette Stingray / Z51 Revealed

Coming soon ne 2014 me nje super klas te Chevrolet 😉

Mercedes-Benz E63 AMG 4MATIC

Mercedes pritet te nxjerr makinen me te re Mercedes-Benz E63 AMG 4MATIC ne vitin pasardhes qe pritet te jet nje sukses i ri .

Mercedes A-Class – SUPER