Teknologjia më e re: Unaza e Zgjuar (SmartRing)

Smart-Ring-FeaturesOrat Smart, që gjashtë muajt e fundit kanë qenë në shitje me ulje, nuk i kanë penguar inxhinierë të hulumtojnë për të shpikur pajisjen tjetër të teknologjisë së lartë, të rrjetit Smart.

Smart Ring, është një unazë çeliku, që lidhet me smartphones me anë të Bluetooth, duke përdorur një aplikim të dedikuar për këtë program. Ekran i saj LED ndriçon sa herë që vjen një e-mail, mesazh, njoftim në Facebook dhe Twitter, thirrje telefonike.

Unaza mund të përdoret gjithashtu si një telekomandë. Unaza është e pajisur me një Bluetooth 4.0 sensor, që lidhet me çdo pajisje Android ose iOS, me anë të aplikacionit që ka kjo unazë.

Informohu me shumë:

Advertisements

Posted on December 20, 2013, in Home and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: