Si të bllokoni faqet e padëshiruara?

Block-WebsitesMenyre qe duhet ta dim ,sepse keshtu kompjuteri mund te perdoret edhe nga femijet ,duke i mbrojtuar ato.

Bllokoj faqet ne pc-n tende qe te mos hapen!!

Nje menyre e cila i bllokon faqet qe te mos hapen ne kompjuterin tuaj:

 

1) Hapim: local disk C shkoj windows/system32/drivers/etc/hosts

2)Kete fajl hosts e hapim me notepad dhe nen “127.0.0.1 localhost”e shkruani .” 127.0.0.2 www.faqjaqedonitebllokoni.com ” dhe e beni save

3)Tani provoni a do te ju hapet faqja

Per ti bllokuar website tjera shkruani “127.0.0.3 www.faqjatjeter.net

Advertisements

Posted on December 1, 2013, in Home, Informacion Per Ju and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: