Si mund të shikoni videot e YouTube në VLC Media Player

Lëshuesi VLC Media është në gjendje që të lëshojë pothuajse çdo format që e vendosni në të, duke përfshirë këtu edhe videot nga YouTube pa i shkarkuar ato paraprakisht.

Për ta bërë lëshimin e një videoje nga YouTube në VLC, nuk është e nevojshme që ta bëni shkarkimin e asaj videoje, por janë pak hapa që na ndajnë deri tek kjo, të cilat po i paraqesim më poshtë.

Fillimisht shkoni tek videoja që dëshironi ta merrni për ta lëshuar dhe kopjojeni URL-në e saj.

Pastaj, hapni VLC-në dhe shkoni tek Media>Open Network Stream dhe shkoni tek tabi Network, e pastaj tek pjesa ku shkruan Please enter a network URL, vendoseni URL-në dhe në fund klikoni Play.

VLC

Advertisements

Posted on October 19, 2013, in Home, Informacion Per Ju and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: