Si te bejme: 1 Folder,USB,CD/DvD me password?

folderlock-7Keni gjera personale por nuk dini se ku ti fshihni? Mire nga tani ju mund t’i ruani ato ne nje folder me password. Per ta ditur se si ndiqni hapat e metejshem.

Se pari e shkarkojme kete program: Kliko tek Url per ta Shkarkuar

http://www.newsoftwares.net/download/folderlock7-en/folder-lock-en.exe
Pasi ta shkarkoni programin, instalojeni ate.

Pasi programi te jete i instaluar do te na shfaqet programi , aty do te shkruani se si deshironi qe te jete fjalekalimi i folderit ne te cilin do ti ruani gjerat tuaja.

Pasi qe ta vendosni fjalekalimin qe deshironi klikoni tek add per te shtuar fajllat qe deshironi te kene te mbrojtura me fjalekalim dhe te mund ti shihni vetem ju.

Ju mundeni qe edhe ndonje CD ta beni me folder personal i cili do te kete fjalekalim dhe do te kete te dhenat qe vetem ju do te keni qasje dhe ti shihni.
Po ashtu fajllat qe i keni vendosur ne kete folder te mbyllur me fjalekalim mund ti ktheni ne gjendje normale.

Advertisements

Posted on August 13, 2013, in Home, Informacion Per Ju and tagged , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: