Natyra e një sulmi DDoS

ddos

Kur hakerët zhvillojnë sulme kibernetike, nuk ka shumë gjëra për të parë. Ndoshta mund të hasni në një faqe interneti të dalë jashtë funksioni, por masakra e vërtetë ndodh prapa skenave, kryer nga një ushtri kompjuterësh të përhapur në të gjithë botën.

Ja se si duket.

Ajo çfarë po shihni këtu është filmimi i një sulmi DDoS më 23 prill,kundër serverëve të VideoLAN. VideoLAN është kompania që ka krijuar VLC. “Pamjet” që ju shikoni është një vizualizim i Logstalgia. Çdo top me ngjyrë është një kërkesë, ngjyra e njëjtë me emrin që e ka dërguar atë. Vozitja është serveri, që përpiqet për t’u mbrojtur nga sulmi dhe topat që nuk janë goditur janë kërkesat 404.Siç mund ta shikoni, forca e sulmit DDoS e bombardon plotësisht faqen me trafik në një pikë të veçantë, duke lënë kërkesat e tjera legjitime të largohen, ngaqë serveri lufton për të mbajtur kokën mbi ujë. Sulmi DDoS është një koncept shumë i thjeshtë, që ndoshta tashmë e kuptoni, por mbetet ende mahnitëse të shikosh shpalosjen para syve tuaj.

Marre nga Krokodilidotcom

Advertisements

Posted on April 27, 2013, in Home, Informacion Per Ju and tagged , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. We have decided to open our POWERFUL and PRIVATE web traffic system to the public for a limited time! You can sign up for our UP SCALE network with a free trial as we get started with the public’s orders. Imagine how your bank account will look when your website gets the traffic it deserves. Visit us today: http://nsru.net/fdse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: