Aplikacioni Nokia Chat tashmë ekskluzive për Lumia

Nokia-ChatAplikacionet ekskluzive janë ato që i sjellin më shumë fitime shitjeve të telefonave celulare Windows Phone 8. Tashmë mund të shtojmë edhe një aplikacion tjetër në këtë listë të lançuar nga Nokia Chat për WP8. Programi mori jetë në pajisjet Symbia dhe Series 40 para se të binte në sy për keq. Por ky rifreskim WP8 bën që telefonat e vjetër, gama e re e telefonave Lumia, si edhe kontaktet e Yahoo Messenger të jenë të mbështetur. Përveç mesazheve standarde, ju mund të shkëmbeni vendndodhjen tuaj me të tjerët, dhe të dërgoni të dhëna në lidhje me një vend të veçantë – për shembull, një restorant – që do t’iu lidhë me Nokia Maps në telefonat Lumia për më shumë informacion. Karakteristika të tjera të Nokia Chat përfshijnë Live Tile dhe njoftime që vijnë në ekran, një parashikim të Live Tile, komandën zanore dhe përbërjen “shkruan-ndërsa-flet”. Nokia Chat tani është në dispozicion vetëm në një pjesë të vendeve, ku përfshihen Shtetet e Bashkuara, Kanadaja dhe Mbretëria e Bashkuar. Burimi:Krokodilidotcom

 

Advertisements

Posted on April 27, 2013, in Home, Informacion Per Ju, Lajme and tagged , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: