Mos Fol

dont-speak

1. Mos fol për fuqinë tënde para të dobëtit.

2. Mos fol për lumturinë tënde para të pikëlluarit.

3. Mos fol për lirin tënde para të burgosurit.

4. Mos fol për fëmijët e tu para atij që nuk i ka.

 

5. Mos fol për prindin tënd para jetimit … plagët e tyre nuk munden të përballojnë më tepër.

6. Zbukuroje fjalimin tënd në çdo sferë të jetës tënde dhe bëre përkujdesjen e ndjenjave të tjerëve pjesë të personalitetit tënd.

7. Jetoje jetën sikurse një kalimtar dhe pas teje tento të lash çdo herë gjurma të mira. Ne në këtë botë nuk jemi tjetër përveç se mysafir, kurse mysafirit nuk i mbetet tjetër përveç se kthimit.

Advertisements

Posted on April 10, 2013, in Home, Statuse nga FB. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: