Ja se si punon GoogleGlass

google-glass-infographic

A jeni kureshtarë të dini se si funksionon në të vërtet GoogleGlass?

Artisti Martin Missfeldt ka ndërtuar një grafikë të dhënash, që shpjegon mrekullinë e kësaj teknologjie mbrapa xhamave të zgjeruar të Google.

 

Në zemër të teknologjisë të Google, janë mini projektues dhe një prizëm gjysmë transparent, të cilat kanë një shtresë realiteti në retinën e përdoruesit.

Gjithashtu, ky grafik prek një ndër pengesat më të mëdha në hartimin e Google Glass.

 

Advertisements

Posted on April 10, 2013, in Home, Lajme. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: